10 SANNINGAR OM MIG.....

Min vackra (<3men lite tokiga<3) dotter MALIN har utmanat mig att berätta TIO SANNINGAR om mig själv, så jag gör ett försök...

1. Fanatisk BAJARE (en stolt sådan som är otroligt tacksam att somliga inte är BAJARE trots sina grön/vita kläder (än en gång, ett stort tack)!!!

2. Småkryp är bland det värsta jag vet, först och främst spindlar, därefter kommer resten på delad andraplats! (På tredje plats kommer diverse småkryp på två ben).

3. Allergisk mot rena lögner om mig själv & andra! Åsikter får man ha om allt & alla ( det är vad de flesta kallar skitsnack men så länge man står för det man sagt/säger så kallas det åsikter enligt saol)!

4. Notorisk vinpimplare, jadå ett par gånger i veckan blir det allt lite "vinprovning" på amatörnivå!

5. Otroligt känslosam, gråter t ex lika mycket första gången jag ser en sorglig film som när jag ser den för femte gången! (Mina barn kan skriva under på det)!

6. Verbalt otrevlig mot människor när jag blir riktigt förbannad! De flesta förtjänar det, dock inte alla..

7. "Köttbulleräknare", ja man kan nog benämna det som OCD (googla om ni inte vet vad det betyder), eftersom jag måste räkna de små djävlarna när jag rullar dem och en gång till när jag steker dem, så med all säkerhet skulle jag få den diagnosen!

8. Hönsmamma (numera även hönsfarmor/mormor), oroar mig alldeles för mycket i onödan men kan tyvärr inte låta bli!

9. "Kvackelmagad" så till den milda grad att jag kan börja vomera bara av att höra någon prata om t ex snorlorskor! För att inte tala om när någon har vitt i mungiporna, sånt klarar jag verkligen inte av att se utan att magen vänder ut och in på sig!!!

10. Sist men inte minst är jag en mycket snäll, hjälpsam och ödmjuk människa trots att inte alla uppfattar mig som sådan. Men de har oftast förtjänat att istället få möta min Mr Hyde-sida!!!


Den här har cirkulerat runt så mycket nu så jag utmanar ingen speciell, den som vill göra den gör den helt enkelt!




 


Kommentarer
Postat av: Malin

haha du ska baka :D

2009-03-13 @ 00:58:08
URL: http://.thildasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0